Håper fortsatt på et gjennombrudd i LFC

Victor Palsson drømmer fortsatt om et gjennombrudd i Liverpool FC, selv om kontrakten hans går ut etter sesongslutt. 19-åringen tilbrakte to måneder på lån hos Dagenham and Redbridge tidligere i sesongen, men er nå tilbake i trening med Liverpools reservelag.

Den islandske midtbanespilleren innrømmer at han har mye å bevise overfor Liverpools trenerstab, men håper å kunne vise seg frem fra sin beste side de kommende månedene.

- Jeg må gå ut på banen og prestere nå. Min kontrakt løper ut etter denne sesongen. Derfor må jeg vise meg frem, sier Palsson til Liverpoolfc.tv.

- Låneoppholdet i Dagenham gikk greit. Jeg spilte kanskje ikke så mange kamper som jeg hadde håpet på. Jeg var involvert i fire av åtte kamper, og trente med deres førstelag hver dag i to måneder. Det gjorde meg godt, fortsetter han.

- Det var bra for å utvikle fysikken min, og du må også ha en sterk psyke for å spille på det nivået. Totalt sett var det en god erfaring å ta med seg. Jeg spilte også i FA-cupen, noe som var hyggelig. Vi møtte Leyton Orient, og det var faktisk debuten min. Det var trolig høydepunktet under oppholdet.