Håper på flere mål fra Meireles

Kenny Dalglish ser frem mot dagens kamp mot Wigan, og håper at Raul Meireles fortsetter å finne veien til nettmaskene.

- Jeg håper det er det Wigan-laget som tapte med ni mål for Tottenham som møter opp i dag, sier Kenny Dalglish spøkefullt til Liverpool Echo.

- Jeg tror Roberto Martinez har større problemer å hanskes med enn vi har, legger han til.

- Men vi må bare anta at de vil ha en av sine bedre dager. Vi kan ikke bekymre oss så alt for mye om motstanderen. Vi må konsentrere oss om oss selv, og sørge for at vi har den riktige innstillingen.

Dalglish benytter også anledningen til å rose Raul Meireles foran dagens kamp. Portugiseren har gjort fire mål på sine fem siste kamper for Liverpool.

- Alle som vet litt om fotball hadde hørt om Raul Meireles før han kom hit. Han spilte i EM og VM for Portugal. Det tar tid før folk finner seg til rette. Starter du bra i et nytt land, er det du veldig heldig. Alle er ulike, og man må være tålmodig, kommenterer manageren.

- Raul har mye mer selvtillit nå enn da han kom til klubben. Det har han vist ute på banen. Blir han enda bedre nå, har vi mye å se frem til. Vi er henrykt over fremgangen hans, og det er jeg sikker på at han er selv også. Han har fått mye ut av sitt spill i det siste.

Liverpool Echo ville at Dalglish skulle sammenligne Meireles med Liverpool-legenden Terry McDermott.

- Alle spillere har sin egen identitet. For meg er Raul den han er. Han står på egne bein. Du kan kun sammenligne han med hans egne prestasjoner fra kamp til kamp nå.