Håper på hyggelig gjensyn

José Enrique håper Newcastle-supporterne forstår hvorfor han forlot St. James Park, og håper på et hyggelig gjensyn.

Dagen før sesongens første ligakamp punget Liverpool ut £6 millioner, og sikret seg venstreback José Enrique fra Newcastle. Spanjolen spilte for klubben fra 2007/08-sesongen, og spilte også da de rykket ned til Championship. Nå håper han det blir et hyggelig gjensyn, når han møter gamleklubben fredag kveld.

- Jeg hadde mange hyggelige stunder der. De har utrolige supportere, og det er en fantastisk by. Jeg elsker fortsatt Newcastle, og vil gjøre det hele livet, men jeg spiller for Liverpool nå, og jeg ønsker meg tre viktige poeng, sier José Enrique til The Guardian.

- Jeg håper supporterne forstår hvorfor jeg dro. Jeg ga alt for Newcastle. Jeg ga alltid 100%, og ingen kan si noe annet. Jeg spilte i Championship etter de rykket ned. Jeg ønsket å bli der og hjelpe til, fordi jeg var en del av grunnen til at vi rykket ned.

- Men en sjanse til å spille for Liverpool dukket opp, og jeg kunne ikke avslå den. Vi er et av de beste lagene i Europa. Du kan ikke si nei når en klubb som Liverpool ønsker deg.

Han er glad Newcastle har gjort det så bra som de har til nå denne sesongen.

- De solgte mange spillere. Når du selger mange spillere, så er det vanlig at laget taper seg litt, men de gjør det virkelig bra. Demba Ba har kommet inn, og har vært glimrende denne sesongen. De gjør det  veldig bra, og jeg er glad for dem.