Håper på suksess i Copa America

Luis Suarez og Uruguay skal til Argentina for å spille Copa America neste måned. Liverpools nummer 7 håper på suksess i turneringen, hvor Uruguay tradisjonelt har gjort det veldig bra.

Uruguay og Argentina er mestvinnende i Copa America-historien, med 14 titler hver. Sist Uruguay vant turneringen var i 1995 - men for et lag som tok seg til semifinalen i fjorårets VM som eneste søramerikanske lag, er ambisjonene høye foran dette mesterskapet.

- Argentina, Brasil og Uruguay er tradisjonelt de store favorittene, men Chile og Paraguay, som begge spilte godt i VM, vil være skumle rivaler. Vi håper at Copa America blir et flott mesterskap, og at Uruguay gjør det veldig bra, sier Luis Suarez i følge Liverpoolfc.tv.

Liverpool-angriperen var suspendert da Uruguay møtte Nederland i VM, på grunn av handsen på streken i ekstraomgangene mot Ghana i kvartfinalen. I morgen møter de Dirk Kuyt og Oranje til privatlandskamp i Montevideo.

- Det stikker litt at jeg ikke har fått spilt mot Nederland, og jeg håper å få gjort det på onsdag, med å hjelpe Uruguay til å spille en god kamp, avslutter Suarez. 24-åringen spilte som kjent i Nederland fra 2006 til de røde hentet han fra Ajax i januar i år.