Håper skademareritt er over

Glen Johnson har kun spilt åtte minutter i offisielle kamper denne sesongen, etter å ha slått opp en hamstringskade, men håper han nå har lagt problemene bak seg. Liverpool ønsker ikke å fjerne nedrykk.

Fornøyd Johnson
En skadet hamstring gjorde at høyreback Glen Johnson var på sidelinjen ved starten av årets sesong. Han kom innpå åtte minutter før slutt i bortekampen mot Stoke, men det var nok til å slå opp skaden igjen. 65 minutter i gårsdagens vennskapskamp mot Rangers håper han derfor kan være et tegn på at han nå er helt frisk igjen.

- Det er bare fantastisk å få være tilbake og spille igjen, sier Glen til Liverpool Echo. – Det har vært en lang tid ute og det har tøft å være skadet, men forhåpentligvis har jeg nå lagt det bak meg.

- De to siste skadene har vært på nesten nøyaktig samme sted og det har vært vanskelig å holde seg positiv. Det er alltid veldig skuffende når du er nesten tilbake i form og så skjer det samme igjen.

- Jeg ønsker nå å bygge videre på dette, fortsetter Johnson etter en drøy time i Glasgow. I en ellers skuffende kamp fra Liverpool fikk han vist seg fram med et par forseringer i første omgang og bra samspill med Maxi ute på høyresiden.

- Nå ønsker vi tre poeng mot Norwich. Martin (Kelly) har gjort det virkelig bra, i likhet med de andre guttene, mens jeg har vært ute og forhåpentligvis vil det fortsette. Vi har sterk konkurranse om plassene.

- Det var et skuffende resultat mot Rangers, men bortsett fra Alexander (Doni) var det ingen andre skader og alle er klare til lørdag, noe som er positivt.


De røde ønsker ikke lukket liga
I en kort kommentar sier Liverpool FC at de er i mot en liga hvor det ikke skal være opprykk eller nedrykk, slik det nylig ble antydet at enkelte klubbeiere i Premier League skulle være for.

- Vi støtter det nåværende systemet, sier en talsmann for LFC til Liverpool Echo.