Henderson håper å starte mot Man Utd

Jordan Henderson håper å være tilbake i Liverpools startoppstilling til lørdagens kamp mot Manchester United, etter at han ble plassert på innbytterbenken i lokaloppgjøret mot Everton.

- Lokaloppgjøret mot Everton er en veldig viktig kamp, og alle ønsker å spille i disse kampene. Så jeg var litt skuffet over å bli utelatt fra startoppstillingen. Men laget gjorde det strålende, og vi fikk et flott resultat. Jeg var også så heldig å få spille noen minutter, uttaler Henderson til Sky Sports News.

- Det var mye positivt å ta med seg fra den kampen, og forhåpentligvis får jeg starte vår neste kamp, legger han til.

Henderson frykter ikke at det faktum at Steven Gerrard er tilbake etter skade skal henvise ham til innbytterbenken på lengre sikt.

- Forhåpentligvis blir det ikke jeg som må vike plass. Jeg er egentlig ikke så bekymret for det. Slik er fotballen. Stevie er en stor spiller, som vil spille de fleste kamper. Jeg må bare konsentrere meg om det jeg må gjøre, og sørge for at jeg jobber hardt hver dag på trening.

- Jeg har funnet meg godt til rette i Liverpool. Jeg trives her, og mine medspillere og fansen har vært strålende. Nå må jeg gire opp et hakk, og gjøre det enda bedre.