Henderson hyller lagets viljestyrke

Henderson hyller Liverpools viljestyrke etter at laget kom tilbake til 2-1-seier etter å ha ligget under 0-1 mot Stoke. Dette var første gang siden Dalglish tok over at laget snudde til seier.

Før kampen mot Stoke hadde Liverpool sluppet inn det første målet ved åtte anledninger siden Kenny Dalglish tok over i januar. Av disse kampene har bare én endt uavgjort, mens syv er tapt. Mot Bolton 1. januar, under Hodgsons ledelse, var forrige gang Liverpool kom tilbake til seier etter at motstanderen hadde scoret først.

Stoke tok ledelsen mot spillets retning før pause på Britannia Stadium i går, men Liverpool snudde og fikk revansje for 0-1-tapet i ligaen tidligere i høst. Også i den kampen var Liverpool det førende laget.
- Det var en flott sier for oss. Jeg synes vi startet meget bra og fortsatte slik gjennom hele kampen. Vi fortjente seieren til slutt. Vi viste stor viljestyrke, sier Jordan Henderson til Liverpool Echo.

- Vi var skuffet over å komme under 0-1 fordi vi hadde spilt meget bra frem til da og hadde skapte mange sjanser til å kunne ta ledelsen.

Liverpool er ubeseiret på seks kamper. Henderson innrømmer at spillerne svært gjerne vil gå hele veien i Carling Cup denne sesongen. De røde har ikke vunnet et trofé siden FA-cuptriumfen i 2006.
- Det er lenge uten et trofé, men vi konsentrerer oss bare om å vinne hver kamp og få vinnermentaliteten tilbake.

- Vi er ganske trygge. Vi skal bare fortsette å se fremover til hver kamp og fortsette å bygge lagånden. Forhåpentligvis kan vi fortsette med slike forestillinger som dette fremover.

- Vi bryr oss ikke om hvem vi får i neste runde. Vi skal bare fokusere på å møte West Brom i ligaen på lørdag og vi tar det vi får i trekningen. Vi skal gå til lørdagens kamp med selvtillit, og vi må fortsette å bygge den opp.

Dette er kun fjerde gang Liverpool har nådd kvartfinalen siden de beseiret Manchester United i 2003-finalen.