Henry berømmer Aquilani og N'Gog

Hovedeier John W Henry er imponert over det Albert Aquilani og David N'Gog presterte mot Malaysia XI i dag. Spillerne har kanskje en fremtid i Liverpool FC likevel.

Både Alberto Aquilani og David N'Gog har blitt satt i forbindelse med klubbskifter i sommer. Aquilani linkes til en retur til Italia, og seneste på ryktebørsen er at Fiorentina ønsker å sikre seg spilleren på lån med opsjon på kjøp. Sunderland hadde samtaler med David N'Gog, men valgte istedenfor å hente Connor Wickham. På de to kampene i Asia har duoen vært toneangivende. David N'Gog har nettet tre mål, mens Alberto Aquilani står bokført med to målgivende. Hovedeier John W Henry er svært imponert over hva de to spillerne har prestert så langt i sommer.

- One missing link last year: Aquilani, skriver John W Henry på Twitter, og antyder at det var spilleren Liverpool FC savnet forrige sesong.

- Put the ball near Ngog and the goal - and it's going in, skriver Henry videre om N'Gog. Oversatt betyr det at det bare er å sende ballen til N'Gog når han er i nærheten av mål og du kan regne med at det blir scoring!

Henry virker også lei av at Aquilani og N'Gog stadig linkes til andre klubber.
- Too much talk of them somewhere else, kommenterer Henry.