Henrykt over lagseier

Kenny Dalglish var glad for individuelle prestasjoner og første scoringer til Henderson og Adam, men understreket at det er laget som betyr noe. Neppe alvorlig skade for Martin Kelly.

- Vi er henrykt. Jeg synes vi spilte virkelig bra, slo pasninger og beveget oss og jeg mener vi tok en meget fortjent seier. Alle som kom hit for å se oss vil ha blitt veldig bra underholdt ut fra hva spillerne presterte, summerte Kenny Dalglish opp etter 3-1 mot Bolton.

- Det er alltid fint å score sitt første mål på Anfield, det er enda bedre hvis du er med å vinne kampen i tillegg. Både Jordan og Charlie vil få mye tilfredstillelse fra deres mål, men de vil få mer tilfredstillelse fra seieren.

- Stewart Downing spilte glimrende, men scoret aldri. Luis ble kåret til banens beste av Sky, men scoret heller ikke, men måten de spilte på var fantastisk.

- Det er hva som er viktig for oss. Det vil være forskjellige folk som får overskriftene denne sesongen, men for oss dreier det som om hvilken innsats som laget viser og jeg tror de forstår det.

- Det er en viktig kunngjøring, det å score et mål. Men det betyr ikke at en kan si at deres karriere er over, svarte Dalglish på om Jordan Henderson og Charlie Adam nå vil få økt selvtillit etter sine fulltreffere.

- Jeg tror det vil gi dem oppmuntring og selvtillit, men hvis de ikke hadde scoret ville det ikke ha påvirket oss da vi spilte virkelig bra. Mål er viktigere for noen folk enn for andre, men prestasjonene er viktigere enn individuell heder.

- Ikke spesielt. Gode fotballspillere kan spille med andre som er like gode som dem selv, svarte manageren på om han var overrasket over hvor uanstrengt de nye spillerne tilsynelatende har etablert seg på Anfield.

- Jeg tror ikke det er noe problem å etablere seg her. Jeg tror jeg er blitt spurt det spørsmålet ved hver eneste pressekonferanse. Dette er et vennlig sted å komme til med en fantastisk atmosfære foran folk som ønsker at du skal gjøre det bra. Jeg tror ikke det kan bli bedre enn det.

- Det er tidlig, men bedre enn å være på bunn, var det forventede svaret på det faktum at Liverpool overnatter på toppen av tabellen.

- Det er bare en stram hamstring, kommentere Dalglish om skaden til Martin Kelly. – De vil undersøke det bedre i morgen eller på mandag.