Hicks og Gillett hindret søksmål i USA

Liverpool FC skal være glade for at High Court i dag begrenset mulighetene for søksmål fra Tom Hicks og George Gillett, til å gjelde for Storbritannia og EU.

Liverpool FC har fortalt Liverpool Echo at de er glade for at High Court har tatt en avgjørelse i deres favør, ved å hindre Hicks og Gillett fra å gå til erstatningsak i USA.

High Court har avvist en henmodning fra Tom Hicks og George Gillett om at et påbud om motsøksmål skal fjernes og også gjelde utenfor Storbritannia og EU.

De tidligere eierne har aldri akseptert et salg av Liverpool FC som gjorde at de tapte £140M.

LFC har gitt følgende uttalelse:

"Sist uke fant det sted ytterligere en høring i den pågående rettstvisten som følge at et suksessfylt salg av klubben i oktober til NESV (nå Fenway Sports Group).

"Vi er glade for at Mr Justice Floyd har innrømmet henmodningen fra (tidligere formann) Sir Martin Broughton, RBS og NESV og at påbudet om motsøksmål fra de tidligere eierne mot disse parter ikke vil bli opphevet utenfor EU.

"Sir Martin, RBS og NESV hevder fortsatt at det ikke er noe grunnlag i å sette spørsmål ved den korrekthet og gyldighet i noe av det de, eller andre involvert på deres vegne, har gjort i forbindelse av salget av klubben.

"De vil fortsette å ta alle nødvendig skritt for å forsvare seg kraftig mot noen rettstvist som blir lagt fram eller begynt av de tidligere eierne.

Sir Martin, RBS og NESV har vunnet rettet til å ha en rettsak hvor de søker en erklæring om at de har handlet ærefullt og kan søke erstatning mot Hicks og Gillett.