Hodgson ferdig i Liverpool FC

Liverpool FC bekrefter at Roy Hodgson er ferdig som manager i Liverpool, og har forlatt klubben.

Liverpool FC bekrefter på klubbens offisielle nettside at Roy Hodgson i dag har blitt enig med klubben om å forlate sin managerpost.

- Vi takker Roy for hans bestrebelser de siste seks ukene. Begge parter mente det var i klubbens beste interesse at han trakk seg som lagets manager nå. Vi ønsker ham alt godt i fremtiden, uttaler Liverpool-eier John Henry.

- Det var et privilegium å bli spurt om å være manager for Liverpool FC. Enhver manager ville vært beæret over å lede en klubb med en slik utrolig historie, slike tradisjoner og slike utrolige fans. Liverpool er en av de store klubbene i fotballverden. Jeg har imidlertid opplevd de mest utfordrende månedene i min karriere. Jeg er veldig trist over at jeg ikke har klart å sette mitt preg på troppen, og at jeg heller ikke har fått tid til å hente inn nye spillere til klubben i dette transfervinduet, slik at jeg kunne ha tatt del i oppbyggingsprosessen i Liverpool. Denne klubben har noen store spillere i verdensklasse, som det har vært en fornøyelse å jobbe med. Jeg ønsker hele troppen alt godt for resten av sesongen. Jeg takker de i klubben jeg har bygd opp et nært arbeidsforhold til, og klubben for den lojalitet og støtte de har vist meg disse siste vanskelige dagene. Til slutt vil jeg takke Liverpools fans for deres lidenskap og oppofrelse til klubben, som vil gjøre Liverpool til et storlag igjen, uttaler Roy Hodgson.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.