Hodgson fortsatt optimist

Roy Hodgson ser fortsatt positivt på sin egen fremtid i Liverpool, og bedyrer at han vil gjøre sitt ytterste for å bevise at det var riktig å gi ham managerjobben på Anfield. Kyrgiakos og Konchesky tilbake i startoppstillingen?

- Når du får en slik jobb er det som å klatre til topps på en sleip påle. Det gjør vi alle. Men du er i det minste på pålen, og har fått sjansen, uttaler Liverpool-manageren til Press Association.

- Jeg befinner meg på en eksepsjonelt høy påle, for denne klubben er en av de største i verden, og når du får jobb her er du så fornøyd med at du ble valgt. Jeg vil gjøre mitt beste i den tiden jeg jobber her, for å bevise at valget av meg som manager var riktig og for å få laget til å spille den type fotball som vi spilte mot Bolton.

- Men det er ikke bare mot Bolton vi har spilt bra. Jeg kan nevne seks eller sju kamper hvor vi har spilt like bra som dette. Jeg ønsker også å påpeke at vi har spilt 10 vanskelige kamper i Europa uten å bruke mange av våre beste spillere, og vi har nådd 1/16-finalen i Europa League.

- Jeg ser mye positivt, og glasset mitt er halvfullt, ikke halvtomt.

- Ser vi bort i fra de fem klubbene i toppen, er vi alle skyldige i det samme. En god kamp blir fulgt av en dårlig kamp. Dersom vi ønsker å bli best av klubbene bak topp fem, så er det viktig at vi blir kvitt ustabiliteten i vårt spill.

- Mye av negativiteten har vært noe grunnløs, og jeg sa veldig tidlig i sesongen, trolig etter rundt sju kamper når vi lå blant de tre nederste på tabellen, at det beste vi kunne håpe på etter 19 kamper var å befinne oss på øvre tabellhalvdel. Det har vi klart, og i andre halvdel av sesongen håper jeg at vi løfter oss ytterligere, spesielt dersom vi kan få inn en spiller eller to i transfervinduet.

Ryktene på Merseyside vil ha det til at Roy Hodgson setter inn Sotirios Kyrgiakos og Paul Konchesky på laget igjen mot Blackburn i morgen. Det betyr at Daniel Agger og Fabio Aurelio må vike plass. Det antydes også at Joe Cole tar plassen til Dirk Kuyt.

Antatt startoppstilling i morgen: Reina, Johnson, Kyrgiakos, Skrtel, Konchesky, Cole, Lucas, Gerrard, Rodriguez, N'Gog, Torres.