Holloway ikke sikker på at Kenny er riktig mann

- Å komme tilbake som manager etter 10 år er et stort steg å ta. Jeg håper det går bra, for Kenny fortjener ikke at det gode forholdet han har til fansen blir ødelagt. Fotballfans kan fort snu seg mot deg. Han kan ikke ta ansvaret for alt, da det vil ta tid å snu på ting i Liverpool, siteres Ian Holloway i de fleste engelske aviser i dag.

- Jeg ser han ikke som den store frelseren. Jeg ser han kun som en person Liverpool-fansen stoler på i en tid hvor de har mistet troen, legger han til.

Holloway frykter at det skal gå med Dalglish som det gikk med Alan Shearer i Newcastle, hvor sistnevnte ikke klarte å redde Newcastle fra nedrykk i 2009.

- Dersom han hadde vært ung nok til fortsatt å spille, ville Kenny ha utgjort en forskjell på banen. Men på sidelinjen hjelper det noen ganger ikke uansett hva du sier. Det vil ikke alltid ha en effekt.

- Det er bare å se på Alan Shearer i Newcastle. Det er det beste eksempelet på dette. Heldigvis liker fansen ham fortsatt. Da jeg vokse opp dominerte Liverpool, og jeg håper de har tatt den riktige avgjørelsen, for Kenny fortjener ikke å få sitt rykte ødelagt.

- Liverpool vil komme tilbake på grunn av lidenskapen til deres fans. Det som bekymrer meg er at de til tider kan være for lidenskapelige. De må roe seg ned litt. Nå har de fått sin mann, og da må de støtte ham og laget.

- Jeg følte Liverpool en stund hadde 3-4 verdensklassespillere, men de har mistet Xabi Alonso og Javier Mascherano. Og jeg mener de ikke har klart å erstatte dem. Kenny vil ikke erstatte dem. Så man kan ikke forvente for mye for tidlig.

Holloway mener forøvrig at Roy Hodgson aldri hadde noen sjanse til å vinne Liverpool-supporternes tillit, etter at Dalglish selv sa at han ønsket jobben i sommer.

- Kenny ble gitt jobben med å finne en ny manager, og så sa han at han selv ønsket jobben. Etter det tror jeg ikke jobben ble en attraktiv jobb for noen. Kanskje Jose Mourinho hadde håndtert situasjonen, men jeg er ikke sikker på om noen annen hadde klart det. Har Kenny egentlig vært borte fra Liverpool? Om det noen gang har vært et spøkelse i skapet, så er det Kenny.

Holloway avslutter med å fortelle om sine gode minner fra Blackpools 2-1 seier på Anfield i høst. Han velger selvsagt å fokusere på den kampen, i stedet for det faktum at Blackpool har tapt sine tre siste kamper, foran kveldens match.

- Vi oppnådde et fantastisk resultat på Anfield. Jeg var like godt fornøyd med måten vi spilte på som selve resultatet. Pasningsspillet var meget bra, vi var aldri nervøse og vi gjorde to mål foran The Kop. Vi viste hva vi er kapable til, og jeg er sikker på at vi vil gi Liverpool kamp til døra i kveld også.