Holloway skryter av Shelvey

Blackpool-manager Ian Holloway skryter av Jonjo Shelvey etter midtbanespillerens låneopphold på Bloomfield Road.

Shelvey gjorde seks mål på 11 kamper for Blackpool før han ble hentet tilbake av Liverpool etter at Lucas Leiva pådro seg sin alvorlige kneskade.

- Jeg håper inderlig at han får spilletid i Liverpool, for når noen investerer slike penger i en så ung gutt, ender det ofte med at han ikke får spilletid og stagnerer. Det er synd at han måtte reise tilbake, for Liverpool spiller eksepsjonelt bra nå, og jeg hadde håpet at det betød at vi kunne beholde Jonjo ut sesongen, siteres Holloway i Liverpool Echo.

- Det jeg vet er at Jonjo er en fantastisk ung mann, som har alt som kreves. Jeg tviler ikke et øyeblikk på at han vil bli en toppspiller. Han er allerede i en toppklubb, og han har hjulpet oss i vårt forsøk på å komme tilbake til Premier League. Han har blitt en bedre spiller i løpet av tiden han var hos oss, og det gleder meg, fortsetter han.

Det viser seg at Holloway har fått en høy stjerne hos Shelvey også, i løpet av London-guttens låneopphold.

- Ian Holloway er veldig ulik mine tidligere managere, men han har behandlet meg på en førsteklasses måte. Jeg er ganske røff i spillestilen, for jeg ønsker å vinne. Ian har gitt meg den selvtilliten jeg trengte å ta med meg tilbake til Liverpool, sier Shelvey.

- Det var en fornøyelse å spille under Ian, og jeg er nå i bedre form og sterkere enn før jeg reiste til Blackpool.

- Jeg fikk mitt gjennombrudd som 16-åring, og følte vel at jeg var i ferd med å stagnere litt. All publisiteten fra ung alder kan gå til hodet på deg. Det gjorde i alle fall det med meg, og derfor er jeg så glad for at jeg fikk denne sjansen til å spille hver helg. Jeg synes jeg gjorde det bra i Blackpool, og håper jeg har gitt fansen der noen gode minner.