Houllier ferdig som manager i Villa

Tidligere Liverpool-manager Gerard Houllier tar legenes råd til etterretning og forlater sin post som Aston Villa-manager. En annen tidligere Liverpool-manager, Rafael Benitez, har takket nei til managerjobben i Atletico Madrid.

GerardHoullier har i samråd med ledelsen i Aston Villa bestemt seg for åforlate sin post som Villa-manager, etter at legene slo fast at detville medføre en høy helserisiko for franskmannen å fortsette imanageryrket.

Houllier og Villa har motvillig konkludert medat 63-åringen må forlate sin stilling med øyeblikkelig virkningetter franskmannens siste hjerteproblemer, melder BirminghamMail.

Det var klubbformann Randy Lerner og daglig leder PaulFaulkner som tok avgjørelsen i samråd med Houllier, etter å halyttet til legenes råd.

Houllier hadde to år igjen av entreårskontrakt i Villa. Det er ventet at Aston Villa viloffentliggjøre manageravgangen på sine nettsider i morgen.

Samtidig meldes det fra Spania at en annen tidligereLiverpool-manager, Rafael Benitez, har takket nei til jobben sommanager i Atletico Madrid.