Houllier snart ute av sykehuset

Gerard Houllier vil bli utskrevet fra sykehuset i løpet av tre til fire dager. Den tidligere Liverpool-manageren er svært takknemlig for støtten han har fått etter at han ble lagt inn på sykehus på grunn brystsmerter i forrige uke.

Gerard Houlliers helsetilstand blir stadig bedre. Aston Villas klubblege Mark Waller, som tidligere var i Liverpool, opplyste i går at Gerard Houllier vil forlate sykehuset i løpet av tre til fire dager.
- Min tilstand blir bedre og er svært oppmuntrende, uttaler Gerard Houllier ifølge Liverpool Echo.

- Jeg er veldig rørt over at så mange mennesker har meg i tankene akkurat nå. Jeg er veldig rørt over alle meldingene jeg har fått og av folks reaksjon i hele fotballverdenen. Det har faktisk vært overveldende.

- Jeg er spesielt takknemlig overfor Villa-fansen for deres genuine interesse og oppmuntring og overfor supportere av klubber over hele landet. Det har vært en medfølelse som jeg setter meget pris på.

- Jeg er takknemlig overfor mine spillere for deres tekstmeldinger og beskjeder, og selvsagt for deres innsats for å forlenge vår ubeseirede rekke av kamper på lørdag mot Stoke. Også en takk til Gary McAllister og resten av min stab for å steppe inn og ta tømmene i denne perioden

- Jeg er også takknemlig overfor mine managerkollegaer som har tatt seg tid til å kontakte meg.

- Dere skal vite at tilsynet jeg har fått ved Queen Elizabeth Hospital har vært førsteklasses, og jeg skylder det medisinske personalet, hvis kompetanse og menneskelig kontakt, har hjulpet meg gjennom de seneste seks dagene.