Hvordan komponeres forsvarsrekka?

Trioen Martin Kelly, Fabio Aurelio og Daniel Agger er skadet, og reiser ikke med den øvrige Liverpool-troppen til Portugal i dag. Det store spørsmålet foran morgendagens kamp mot Braga er dermed hvordan Kenny Dalgish vil komponere sin forsvarsrekke. Gerrard på benken? Ingen pre-kontrakt med Marveaux.

Glen Johnson vil sannsynligvis starte på venstrebacken, mens Jamie Carragher flyttes ut som høyreback. Det skulle i så fall bety at Martin Skrtel og Sotirios Kyrgiakos vil utgjøre stopperparet. Alternativt kan unge Danny Wilson bekle venstrebacken, slik at Johnson og Carragher kan innta sine normale posisjoner.

Liverpool Echo melder forøvrig at Steven Gerrard vil reise til Portugal sammen med den øvrige troppen, selv om han har slitt med en lyskeskade den siste tiden. Gerrard spilte hele søndagens kamp mot Manchester United, selv om det på forhånd ble antydet at han ville bli hvilt. Echo tror at Gerrard kanskje vil starte morgendagens kamp på innbytterbenken.

Echo melder også at Liverpool FC har avkreftet at de har skrevet en pre-kontrakt med Rennes-vingen Sylvain Marveaux, slik at det har blitt hevdet flere ganger etter jul.