I fotsporene til Flanagan og Robinson

Adam Morgan håper å følge i fotsporene til Jon Flanagan og Jack Robinson, og spille seg inn i førstelagsdiskusjonen.

Backduoen ble kastet ut på dypt vann mot slutten av 2010/11-sesongen, og viste seg å være svømmedyktige umiddelbart. De har vært en del av Kenny Dalglish sin førstelagstropp etter det.

- Jeg er optimistisk anlagt, og forhåpentligvis kan jeg utvikle meg på reservelaget og komme i betraktning på førstelaget, uttaler angriper Morgan til Liverpoolfc.tv.

- Det hadde vært fint om jeg fikk trene litt hyppigere med dem, legger han til.

- Flanno og Jack Robbo er eksempler til etterfølgelse. Du ser det er mulig. De har gjort det veldig bra, og forhåpentligvis gjør jeg det samme i fremtiden.

Morgan har scoret hyppig både på U18-laget og reservelaget denne sesongen. Han sier han spiller for det laget som trenger hans tjenester.

- Jeg passer inn både på U18 og reservelaget synes jeg. Jeg går godt overens med alle spillerne. Jeg blir fortalt fra dag til dag hvilket lag jeg skal trene sammen med, og det synes jeg er greit. Jeg har gått glipp av noen styrketreningsøkter som en følge av denne ordningen. Jeg gråter ikke av den grunn, men jeg vet det er viktig at jeg blir større og sterkere. Jeg må jobbe hardt videre, og jeg er fornøyd uansett hvilket Liverpool-lag som trenger mine tjenester.

- Jeg har lært av begge trenerne. Mike Marsh har virkelig hjulpet meg, og jeg har jobbet mye sammen med ham siden han også trente U16-laget da jeg var der. Jeg trives også under Rodolfo Borrell. Han har vist meg sider av mitt spill jeg trodde jeg ikke hadde.