Ikke avtalt hvor lenge Carroll skal spille

Andy Carroll starter for England i kveldens privatlandskamp mot Ghana, men det er ikke gjort noen avtale mellom klubb- og landslag hvor lenge spissen skal være på banen. Fabio Capello advarer Carroll mot å drikke alkohol.

Under sin pressekonferanse i går avslørte Fabio Capello at landslagsledelsen ikke har gjort noen avtale med Liverpool om hvor lenge Andy Carroll skal spille i kveldens privatlandskamp, som for øvrig blir geordiens andre landskamp for England.

- Ingen har ringt meg, og vi har ikke snakket med Liverpool. Andy trenger spilletid. Liverpool vil være glade for at han spiller. Det er en privatlandskamp, og han kan komme til å spille i en omgang eller mer, uttalte Capello på gårsdagens pressekonferanse.

- Dette er en viktig kamp både for ham og for meg, la italieneren til.

Carroll debuterte for England mot Frankrike i november, men etter spissens lange skadeavbrekk føler Capello at det fortsatt vil gå en måned før Carroll er tilbake på det nivået han befant seg på den gangen. Capello har for øvrig hatt en prat med Carroll om hans livsstil og hva som forventes av en landslagsspiller.

- Det er ikke bare Andy som liker å ta en øl. Han må forbedre seg, og drikke mindre. Jeg har hatt en privat samtale med ham. Han er veldig ung, og hans oppførsel nå er viktig. Han må være forsiktig med hva han foretar seg nå som han har blitt landslagsspiller, for både fansen, avisene, fotografene og folk som bor rundt ham følger med på hver bevegelse han gjør.

- Andy er ikke i samme form som han var i november. Han er storvokst, og trenger å spille flere kamper. Tre eller fire til er minimum, før han vil være den samme spilleren som han var før skaden. Han er veldig god i lufta, og hans bevegelser når han mottar ballen er utmerkede. Han er sterk også, og en veldig god spiller.