Ikke sikkert N'Gog går motsatt vei

Jordan Hendersons overgang fra Sunderland til Liverpool vil skje uansett om David N'Gog går motsatt vei eller ei. Det melder både Sunderland Echo og ChronicleLive.

Begge avisene melderat David N'Gog, verdsatt til £7M eller £8M, kan ende opp iSunderland, men at dette i tilfelle vil skje uavghengig av JordanHendersons overgang til Liverpool.

- Den omtalte transferenav Liverpool-spissen David N'Gog i motsatt retning er ikke direktelinket til Henderson-avtalen, og det er ikke avgjort om det blir noeav franskmannens overgang. Sunderland vil få £20M for Henderson,uansett om franskmannen skriver under for The Black Cats eller ei.Dersom N'Gog-transferen finner sted, vil transfersummen klubbene blirenige om for franskmannen trekkes fra beløpet som skal betales for Henderson, skriverSunderland Echo.

Avisen forstår det slik at det fortsatt ermye arbeid som gjenstår før en eventuell overgang for David N'Gogkan finne sted, da man fortsatt ikke har blitt enig omkontraktslengde, lønn og en akseptabel pris.

Chronicleskriver også at Liverpool vil betale £20M for Henderson dersomSunderland bestemmer seg for ikke å kjøpe N'Gog. Chronicle nevnerogså at deler av beløpet vil bli betalt i fremtidige avdrag.