Ingen avtale for Aquilani?

Websiden til Sky Sports hevder at en mulig overgang for Alberto Aquilani har gått i vasken. Spilleren skal foretrekke permanent overgang heller enn lån. De røde interessert i Pereira.

Ifølge Skysports.com er den antatte overgangen for Alberto Aquilani til Fiorentina kollapset. Det har blitt rapportert, ut fra uttalelser fra agenten til Aquilani, at klubbene skal ha vært enige om en låneavtale med opsjon på kjøp etter at neste sesong er over. Problemet skal ha vært de personlige betingelsene for spilleren.

Nå hevder Sky at Aquilani ønsket en permanent overgang tilbake til Italia, men at Fiorentina ikke var villig til å betale den prisen Liverpool forlangte. Vi understreker at dette ikke er bekreftede opplysninger.

De fleste lokale journalistene mener at Liverpool nå fokuserer på å få ned lønnsutgiftene ved å selge eller låne ut spillere man vurderer som overflødige, før det kan bli aktuelt å hente inn ytterligere en spillere eller to før transfervinduet steges.

En forventer at det kan være snakk om en venstreback og en midtstopper. Agenten til Alvaro Pereira sier at Liverpool er en av klubbene som har vist interesse for 25-åringen.

- For øyeblikket har vi registrert interesse fra Arsenal og Liverpool, sier Luca Maurelli. – Men han ville også passe godt hos Juventus og Antonio Conte. Med andre ord dreier det seg også om en agent som prøver å få til en avtale for sin klient.