Ingen bud på Warnock

Gerard Houllier sier at han ikke kjenner til noen henvendelser angående Stephen Warnock, som Liverpool har blitt linket til i dette transfervinduet.

I skyggen av jakten på Luis Suarez og Charlie Adam, er man på Anfield også blitt satt i forbindelse med Stephen Warnock. Da først og fremst med tanke på en mulig låneavtale for den 29-årige scouseren.

Venstrebacken fikk aldri sjansen av Houllier da franskmannen ledet de røde, og er nå også kommet ut i kulda på Villa Park hvor han for tiden trener med reservelaget. Fra Villa hevdes det imidlertid at man i utgangspunktet er interessert i kun å selge Warnock. Liverpools nye eiere, FSG, har gitt signaler om at man først og fremst vil være interessert i yngre spillere som ikke vil tape sin markedsverdi.

- Han trente på lørdag, siteres Gerard Houllier på hos live4liverpool.com. – Jeg er ikke hans agent, han er for øyeblikket en Aston Villa spiller. Han er ikke involvert med førstelaget, men hvem vet hva som kan skje i morgen? Vi har ikke hatt noen bud for ham, så vidt jeg kjenner til.