Ingen nye skader

Steve Clarke er fornøyd med oppholdet i Asia. Førstelagstreneren meddeler at spillerne har sluppet unna skader.

Liverpool har besøkt Kina, Malaysia og Singapore i løpet av sitt opphold i Asia. Steve Clarke hadde ansvar for laget i kampen mot Malyasia etter at Kenny Dalglish returnerte til England.
- Vi hadde en liten prat før han reiste og vi diskuterte laguttaket hele tiden, forteller Steve Clarke til liverpool Daily Post.

- Vi så på de to lagene som spilte i Kina og ønsket å gjøre noe litt annerledes og benytte ulike kombinasjoner, Før Kenny reiste, visste jeg allerede hvilke to ellevere vi skulle benytte. Du vet selvsagt ikke om det blir skader eller noe annet som kan forandre på det. Vi er fornøyd med gjennomkjøringen i Kina og henrykt over gjennomkjøringen i kveld.

- Det har vært en fantastisk tur. Vi har ikke fått skader. Det er noen få små kjenninger som du alltid får i pre-season, men alle har kommet ok fra kampen.

Steve Clarke er imponert over Liverpools støtte i Kina og Malaysia.
- Du hører bestandig om den flotte støtten Liverpool har i Fjerne Østen, men å komme og være vitne til det i Kina og Maalysia har vært noe spesielt.\. Det har vært litt overraskende for å være ærlig.

- Du tenker at alle toppklubbene, Manchester United, Chelsea og Arsenal, ville ha like stor støtte der ute, men da Liverpool var blant topp tre på 70- og tidlig 80-tallet, var det da fjernsynet først kom til Asia. Alle ønsket å følge det suksessfulle laget, og det var Liverpool. Så den generasjonen er alle store Liverpool-fans. Deres barn er store Liverpool-fans. Vi har en fantastisk supporterskare der.