Ingen rød U21 suksess

Andre Wisdom og Jonjo Shelvey spilte første omgang for England U21 mot Israel, men engelskmennene snudde oppgjøret etter pause med de røde på benken. Lucas vant med Brasil.

Seier i debut
Andre Wisdom debuterte for England U21 med å spille høyreback i 45 minutter mot Israel. 18-åringen gjorde en grei omgang, hvor han spilte på det sikre. Jonjo Shelvey var en offensiv midtbanespiller i 4-5-1 system og hadde bl.a. et frispark like over.

Til tross for at England hadde ballen mye var Israel farlige på sine spredte angrep, og kontret inn 0-1 etter 25 minutter da vertene var uorganiserte etter en corner.

0-1 stod seg også til halvtid, og Wisdom og Shelvey var to av tre bytter som Stuart Pearce gjorde i pausen. Anført av Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain våknet engelskmennene til liv i 2.omgang og scoret fire ganger. Målene i 4-1 seieren ble scoret av Martyn Waghorn, Marvin Sordell, Nathan Delfouneso str og Henri Lansbury.

John Flanagan var ubenyttet reserve.

Seier for Lucas
Lucas spilte midtbaneanker i hele kampen da Brasil i kveld vant 1-0 mot Ghana i en privatlandskamp spilt på Craven Cottage. En meget solid kamp av Liverpools mann.

Damiao scoret seiersmålet rett før pause, men da var et aggressivt Ghana allerede blitt redusert til ti mann som følge av et rødt kort.