Innhopp for Gulacsi

Peter Gulacsi kom inn for en skadet Adriano Basso i 1-2-tapet mot Barnsley. AC Milan spilte 1-1 borte mot BATE Borisov i Champions League. Alberto Aquilani byttet ut.

Peter Gulacsi har ikke spilt fra start for Hull siden 16. august. I dag mot Barnsley satt den ungarske U21-landslagskeeperen også på benken, men kom inn i det 66. minutt da 36-årige Adriano Basso måtte ut med skade. På det tidspunktet lå Hull under 0-2. Matt Fryatt ordnet et trøstemål i det 79. minutt.

Alberto Aquilani ble byttet ut i det i det 69. minutt da AC Milan spilte 1-1 mot BATE Borisov i Minsk. Zlatan Ibrahimovic ga gjestene ledelsen i det 22. minutt, men hviterussere utlignet fra straffemerket i det 55. minutt. AC Milan er på god vei mot 1/8-finale.

Oppdatert 01.11.2011 kl 23:48