Innrømmer at Liverpool skulle hatt straffe

Stoke-manager Tony Pulis innrømmer nå at Liverpool ble snytt for straffespark på Britannia Stadium i helgen.

Kenny Dalglish var mektig irritert over Mark Clattenburgs dømming i 1-0 tapet for Stoke i helgen. De røde følte seg snytt for intet mindre enn tre straffespark i kampen. To for hands på henholdsvis Rory Delap og Matthew Upson, og ett for Matthew Etheringtons felling av Martin Skrtel like før pause. Samtidig mente Dalglish at straffesparket som Stoke fikk var meget billig.

Dalglish og Liverpool FC vurderer nå å levere inn en formel klage til Professional Game Match Officials Board ved Mike Riley på dømmingen i kampen.

Etter å ha sett situasjonene på nytt innrømmer Pulis at Delaps hands i første omgang definitivt burde ha resultert i straffespark til gjestene.

- Jeg synes handsen på Rory definitivt var straffespark når jeg har sett det i ettertid, innrømmer Pulis overfor Sky Sports News.

- Der og da, fra min posisjon, syntes jeg ikke det var straffe, men jeg ser nå at Rorys hands definitivt burde vært dømt på, legger han til.

- Når det gjelder Matthew Upsons hands, så kommer ballen via låret hans og treffer hånden hans, så jeg mener det ikke er straffe. Men jeg innrømmer at vi skulle hatt straffe mot oss i situasjonen med Rory.

- Jeg kan forstå at dommeren dømte straffe mot Jamie Carragher. Jon kommer seg inn bak ham, og Jamie tar tak i ham og drar ham tilbake eller prøver å komme seg på riktig side igjen, med armen rundt hoften hans. Så jeg skjønner at det ble dømt på den.

- Kenny må gjøre det han føler er riktig, og jeg kommer ikke til å gi Kenny eller Liverpool FC råd i så måte. De må gjøre det de ønsker å gjøre. Jeg snakket med Mike Riley ved et par anledninger i fjor, og Mike var strålende. Vi har en prosedyre som man må igjennom, og jeg er sikker på at Kenny vil gå gjennom den samme prosedyren.