Intet EM-sluttspill for England U19

England U19 med fem Liverpool-spillere i startoppstillingen klarte bare 1-1 mot Spania i grupppefinalen i eliterunden av EM-kvalifiseringen i ettermiddag. Det holdt bare til andreplass i gruppen, og dermed blir det ikke noe EM-sluttspill på de unge engelskmennene. Nytt landslagstap for Insua.

Alle femLiverpool-spillerne, Michael Ngoo, Thomas Ince, Andre Wisdom, ConorCoady og Jack Robinson startet for England U19 i dagensEM-kvalifiseringskamp mot Spania i Sveits. Spanjolene tok ledelsendrøyt midtveis i første omgang, men England utlignet like førpause. Ngoo var involvert i forspillet til utligningsmålet. SammeNgoo pådro seg gult kort like etter pause og ble byttet ut etter 60minutter. De andre Liverpool-spillerne spilte hele kampen. Gult kortfikk også Andre Wisdom på overtid i første omgang og Jack Robinsonhelt på tampen av oppgjøret.

Engelskmennene visste de måtteslå Spania for å vinne gruppen og ta seg til EM-sluttspillet. Etter1-1 i dagens kamp, var det dermed spanjolene som gikk videre tilsluttspillet på bedre målforskjell enn England.

EmilianoInsua spilte annen omgang da Argentina tapte 2-1 i en privatlandskampborte mot Polen i ettermiddag. Stilingen var 1-0 til Polen daLiverpool-spilleren entret banen. Argentina utlignet bare to minutterut i annen omgang, mens polakkene scoret seiersmålet midtveis iomgangen.