Intet lykkelig jubileum for Reina

Jose Reina spilte sin kamp nummer 300 for Liverpool i går kveld. Det ble intet lykkelig jubileum, med Europa League-exit. Etter 0-0 mot Braga valgte imidlertid målvakten å fokusere på fremgangen som Liverpool har hatt under Kenny Dalglish.

Reina har heller ikke gitt opp håpet om å kapre femteplassen i Premier League, og dermed kvalifisere seg for europacupspill også neste sesong. Det betinger imidlertid at de røde reiser seg igjen etter nedturen i går, og tar tre poeng mot Sunderland på Stadium of Light på søndag.

- Vi må slå tilbake nå. Slik er fotballen. Det handler ikke om hvordan du blir slått ut. Det handler om hvordan du reagerer på det. Vi er Liverpool, og vi må slå tilbake, sier Reina til Liverpoolfc.tv.

- Vi har spilt bedre de siste tre månedene, og det er positivt. Vi må se på det store bildet, og vi forbedrer oss og vokser som lag. Vi er skuffet, da vi vet det er et trofé vi ikke lenger kan kjempe om. Nå må vi sørge for at vi ender så høyt opp på tabellen som mulig i ligaen.

- Dette er en tung stund for klubben, og det er ikke trivelig. Men det er fortsatt to måneder igjen av sesongen, og vi må holde det gående.

- Vi kan selvsagt fortsatt klare femteplassen. Vi har ni kamper igjen å spille, og det er mange poeng å kjempe om. Tottenham er involvert i Champions League, og har fortsatt mange kamper igjen å spille. Forhåpentligvis vinner vi nok kamper til å ta femteplassen, men alle vet selvsagt at det blir vanskelig. Men folk kan ikke si nå at vi ikke kommer til å spille i Europa neste år, for femteplassen er fortsatt ikke besatt.

- Som jeg sa før kampen, så føler jeg meg skikkelig heldig og stolt over å ha spilt 300 kamper for Liverpool, men det er en fattig trøst nå.

- Vi forsøkte alt, og Braga skal ha honnør. De var skikkelig modige, spilte høyt i banen og gjorde det vanskelig for oss. Noen ganger gir du alt uten å være i stand til å bryte ned motstanderen. Braga fortjente å gå videre.