Johnson glad for ny avtale

Glen Johnson skrev i går under på en kontraktsforlengelse med Liverpool FC, og sier han ikke var vanskelig å overtale til å fortsette i rødt. Backen er optimistisk foran den nye sesongen.

Like etter at Liverpool FC hadde annonsert at man var kommet til enighet med Charlie Adam i går, offentliggjorde man at Glen Johnson har underskrevet en ny kontrakt med klubben. I følge SkySports News vil denne avtalen strekke seg til 2015.

- Jeg er veldig fornøyd. Jeg har vært her et par år, og det er flott at jeg skal være her i flere år nå. Det var en god følelse å vite at klubben ønsket meg, og jeg behøvde ikke tenke meg om to ganger før jeg signerte, sier Johnson til Liverpoolfc.tv.

- Jeg synes jeg forbedrer meg hele tiden i Liverpool. Du er aldri for god for å forbedre deg, og mitt mål er å bare fortsette utviklingen. Med den stallen vi har her nå, med trenerteamet og veien ting går, ser ting positivt ut. Klubben ønsker å hente inn noen spillere til, så fremtiden ser lys ut.

- Vi har gjort et par gode signeringer allerede, og med et par til vil vi være skumle neste sesong. Jeg er en stille optimist foran den kommende sesongen. Dersom vi tar en kamp av gangen tror jeg vi vil gjøre det bra.

Johnson var tilbake på Melwood for pre-seasontrening på mandag, og innrømmer at øktene har vært harde til nå.

- Det er alltid fint å komme tilbake og se alle igjen når du har vært borte noen uker. Vi har noen harde uker med trening foran oss, men slik er det og det er godt være tilbake. De første dagene har vært harde, men det er trolig de verste dagane i sesongen. Men det har gjort godt også. Guttene har jobbet hardt, alle er skadefrie og klare, så det ser bra ut.

Nå gleder han seg til Asia-turnéen neste uke.

- Det vil bli glimrende. Det er en del av pre-season, så vi vil reise dit og det viktigste er den fysiske treningen, men jeg er sikker på at vi skal ha det litt moro når vi er der også.