Johnson håper å rekke Newcastle-kampen

Glen Johnson har gjort et intervju med The Telegraph, der han blant annet uttaler at han håper å rekke neste helgs kamp mot Newcastle.

- Selv om du spiller på øverste nivå, kan du forbedre deg. Det prøver jeg alltid å gjøre. Jeg angrer ikke på overgangen til Liverpool i det hele tatt. Jeg ser min fremtid her. Jeg har aldri tenkt tanken på at jeg gjorde et feilvalg. Jeg er ikke en person som forlater en synkende skute, sier 26-åringen.

- Det var vanskelig for klubben i begynnelsen av sesongen, men nå har vi kommet over kneika og alt ser lysere ut. Da de nye eierne kom inn var det som de tunge skyene lettet. Vi føler alle at det verste er overstått, vi har fantastiske eiere, en fantastisk manager og en fantastisk trenerstab. Med noen gode kjøp i sommer vil vi bli et lag å regne med.

- De nye eierne har brukt mye penger på å kjøpe klubben. Jeg ville aldri ha kjøpt en klubb uten at jeg var dedikert til den. De nye eierne ønsker å være en del av denne klubben, og de ønsker å ta den videre. Hvorfor skulle de ellers kjøpe den? Vi går spennende tider i møte.

- Kenny har brakt smilene tilbake hos alle, og Steve Clarke har vært fantastisk. Jeg føler sterkere tilhørighet til stedet nå enn jeg gjorde tidligere. Jeg har alltid bodd i London. Det var en stor forandring.