Johnson i ordkrig med Merson

Glen Johnson har havnet i ordkrig med tidligere Arsenal-spiller Paul Merson, etter at Merson kom med skarp kritikk av Johnsons innsats for Liverpool over de siste kampene.

Merson, som nå er fotballekspert på engelsk TV, har satt spørsmålstegn ved holdningene til Liverpools høyreback. Dette har fått Johnson til å ta kraftig til motmæle på¨Twitter, hvor han i ettermiddag la ut følgende kraftsalve:

- Kommentarer fra alkoholikere går ikke inn på meg, og hvem er Paul Merson til å bedømme spillere. Han var middelmådig på sitt beste, og den eneste grunnen til at han har et fotball-show på TV er at han gamblet bort pengene sine. Klovn!

Det var kommentarer på programmet Soccer Saturday i dag som fikk Johnson til å reagere så kraftig. Der uttalte Merson følgende:

- Hodgson har ikke hatt noe luksusbudsjett der han kunne bruke £18M på Glen Johnson, som ikke kan forsvare seg mot en karamell en gang. Han måtte kjøpe spillere fra Fulham som han kjente fra før.

- Jeg tror ikke spillerne skjemmes over innsatsen sin, men etter min mening er de ikke gode nok. Hvem vil kjøpe Liverpools spillere om de var til salgs i morgen? Glen Johnson ville ikke bli kjøpt av noen for £18M.

Glen Johnson har nå slettet kommentaren fra sin Twitter-konto. Liverpool Echo har imidlertid tatt screnshots av kommentarene, og har omtalt saken på sine nettsider.