Johnson imponert over Gerrards innhopp

Glen Johnson ble mektig imponert over Steven Gerrards innhopp fra innbytterbenken i 3-1 seieren over Newcastle i går kveld. Scouseren var med på å avgjøre kampen med sin scoring tolv minutter før full tid.

Lagkaptein Gerrard fikk en drøy halvtime på banen, og det var nok til å markere seg med strålende spill og en nettkjenning. Dette var Gerrards andre innhopp fra benken etter to måneder på sidelinjen grunnet en infeksjon i ankelen.

- Steve kom innpå og utgjorde en enorm forskjell de siste 30 minuttene. Noe av det han gjør er det ikke mulig å lære bort. Vi har definitivt savnet ham, og nå er vi bare glade for at han er tilbake, uttaler høyreback Glen Johnson til Liverpool Echo.

- Det er et stort løft for alle at vår kaptein er tilbake på banen. Han har trent hardt og jobbet godt sammen med fitnesstrenerne. Forhåpentligvis vil han snart starte kamper igjen også, fortsetter forsvarsspilleren.

- Dette var en fantastisk seier for oss, og det var veldig viktig at vi vant igjen etter uavgjort mot Blackburn. Craig kom inn på laget og gjorde det veldig bra. Han gjorde to flotte mål, og jo lenger han fortsetter å spille slik, jo bedre er det.

Liverpool er oppe på femteplass på tabellen før dagens kamper. Johnson har tro på fortsatt fremgang for de røde etter nyttår.

- Det var fint å avslutte året med en seier, og nå ønsker vi å fortsette slik. Jo flere kamper vi vinner, jo mer selvtillit vil vi få.

- Vi har den beste defensive statistikken i ligaen, og forhåpentligvis kan vi score en del flere mål fremover. Dersom vi ønsker å komme blant de fire øverste på tabellen må vi gjøre Anfield til et uinntakelig fort igjen. Vi ønsker å slå alle lag som gjester Anfield. Vi fikk en god start med denne kampen, og nå må vi fortsette slik.