Johnson ute mot Everton

Liverpool Echo melder at Glen Johnson definitivt mister lørdagens Merseyside-oppgjør. Spilleren bør være tilbake mot Manchester United 15. oktober.

Glen Johnson kommer ikke til å spille mot Everton på lørdag. Kenny Dalglish opplyste i forrige uke at forsvarsspilleren hadde begynt med lett trening etter sin hamstringskade, men kampen på lørdag kommer for tidlig for den engelske landslagsspilleren. I hans fravær vil nok Martin Kelly fortsette på høyrebacken. Kelly spilte i lokaloppgjøret på Anfield i januar, men dette vil i så fall bli hans første kamp for Liverpool på Goodison Park.

Johnson har hatt en frustrerende start på sesongen. Han mistet de fire første kampene etter å ha hinket ut av den siste pre-seasonkampen mot Valencia. Han var tilbake som innbytter mot Stoke for tre uker siden, men slo da opp hamstringskaden og har måttet stå over de seneste tre kampene.

Johnson går også glipp av Englands siste EM-kvalifiseringskamp i Montenegro, men målet er å være tilbake mot Manchester United 15. oktober.

Dalglish skal ifølge Liverpool Echo ikke ha andre skadebekymringer enn Daniel Agger (ribbeinsbrudd).

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken