Jovanovic angrer

Milan Jovanovic har fått svært lite spilletid etter at Kenny Dalglish tok over som Liverpool-manager, og serberen angrer nå på at han valgte Anfield-klubben.

 Jovanovic kom som kjent til Liverpool på Bosman-overgang fra belgiske Standard Liege sist sommer, men har ikke blitt noen hit i engelsk fotball. Nå innrømmer 29-åringen at han er misfornøyd med tilværelsen på Merseyside.

- Dersom jeg er helt ærlig, så må jeg innrømme at jeg ofte angrer på overgangen. Hadde jeg dratt til Italia eller Tyskland ville jeg ha vært lykkeligere enn jeg er i England. Livet mitt ville ha vært hyggeligere, uttaler serberen til Sportske.

- For karrieren min ville det også vært bedre å spille i Serie A eller Bundesliga, legger han til.

- I Belgia bodde jeg i et område der det var mange andre serbere, og livet mitt var annerledes, mer dynamisk. Liverpool er helt annerledes. Jeg har ingen venner rundt meg. Jeg føler meg som en veldig ensom fremmed. I løpet av den tiden jeg har vært her, har jeg ikke møtt noen fra mitt hjemland. Hadde det ikke vært for min kone og mine barn hadde jeg ikke kunnet snakke serbisk med noen.

- Men Liverpoool er selvsagt en klubb du ikke kan si nei til.

Jovanovic ble hentet til Liverpool av Rafael Benitez. At spanjolen forlot klubben mener Jovanovic er en av årsakene til at han har fått så lite spilletid.

- Treneren som fikk meg til Anfield forlot klubben før jeg kom hit. Det var synd. Dersom Rafa Benitez hadde blitt i Liverpool tror jeg alt ville ha sett annerledes ut for meg. Det var 15 andre klubber som fulgte meg, men jeg valgte Liverpool, noe som viste seg å være en tabbe.