Jovanovic avslutter karrieren i Serbia?

Milan Jovanovic har ikke fått mye spilletid etter at Kenny Dalglish tok over manageransvaret i Liverpool. Nå hinter angriperen om at han kan komme til å avslutte karrieren med spill hjemme i Serbia. Men det er ikke aktuelt før om to år.

29-åringen sluttet seg til Anfield-klubben på gratisovergang fra Standard Liege sist sommer, men har slitt med å spille seg inn på Liverpools lag. Han har for eksempel kun fått starte fem ligakamper. Etter at Dalglish tok over har serberen kun vært på banen i to kamper.

- Det er ikke jeg som har startet denne historien. Men ja, du vet aldri hva fremtiden vil bringe. Jeg har aldri sagt at jeg ikke kommer til å returnere til Serbia en dag, uttaler Jovanovic til Mondo i hjemlandet.

- Men jeg små se an realitetene i serbisk fotball. Akkurat nå er det minimale sjanser for at jeg kan returnere til Serbia. Det vil ikke skje på minst to år ennå.

- Jeg har stor respekt for Røde Stjerne, som er det mest kjente laget i serbisk fotball, og jeg har mange venner i klubben. Men Vojvodina er den eneste klubben jeg har spilt for i Serbia, så jeg er først og fremst en Vojvodina-fan, avslutter Jovanovic.