Jovanovic liker ikke at han linkes bort

Milan Jovanovic har ingen planer om å forlate Liverpool, og liker ikke at han settes i forbindelse med en låneovergang til klubber på kontinentet.

Kenny Dalglish inkluderte noe overraskende Milan Jovanovic i startoppstillingen mot Blackpool. I den kampen pådro han seg en smell som gjorde han uaktuell når troppen skulle tas ut til Merseyside-derbyet. Denne uken har serberen slitt med sykdom, og det er således høyst usikkert om han blir friskmeldt i tide til morgendagens kamp mot Wolverhampton.

- Jeg vet jeg er en ganske billig spiller for klubben, da de fikk meg på gratisovergang. Jeg liker ikke skriveriene i avisene om at jeg kan bli lånt ut. Jeg ønsker å bli værende i Liverpool. Jeg er en kriger av natur, og jeg ønsker å kjempe om en plass på laget i Liverpool. Jeg vil gjøre alt som står i min makt for å bevise at jeg er verdt lønnen jeg får, uttaler Jovanovic til den serbiske avisen Sport.

- Jeg aner ingenting om min fremtid. Klubben har ikke informert meg om noen klubber som er interessert i å hente meg på lån. Jeg har sett klubbene som har vært nevnt i pressen. Jeg ønsker ikke å reise til Trabzon i Tyrkia, og når det gjelder Fiorentina-spekulasjonene, så er det ingen derfra som har kontaktet meg, legger han til.

- Jeg kan ikke utelukke muligheten for at jeg blir sendt på utlån frem til sesongslutt, men klubben har ikke nevnt noe. Jeg håper virkelig jeg får bli i Liverpool, avslutter serberen.