Juniorcup direkte på LFC TV

Liverpool FC opplyser at juniorlagets cupkamp mot Southend på mandag blir sendt direkte på LFC TV og LFC TV Online. Islandske Kristjan Emilsson gleder seg til kampen.

Emilsson kom inn fra benken og nettet to ganger da Liverpool avanserte fra fjerde runde på bekostning av Crystal Palace i januar. Spissen føler at han har gjort store fremskritt under Rodolfo Borrells kyndige veiledning.

- Jeg flyttet til Liverpool i fjor. Det var et stort steg å ta for en som er så ung som meg. Men jeg var klar til å ta sjansen, og her er jeg, sier den unge islendingen til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har definitivt blitt en bedre spiller siden jeg kom hit. Jeg har blitt vant til hvordan trenerne ønsker at jeg spille. Jeg har også blitt sterkere gjennom styrkeøkter tre ganger i uken. Det har gjort meg langt kraftigere. Forhåpentligvis får jeg betalt for det, fortsetter han.

Nå ser Emilsson frem til å møte Southend i 5.runde i FA Youth Cup, og dermed få sjansen til å spille på Anfield igjen.

- Å score foran The Kop mot Crystal Palace var en herlig følelse. Vi lå under ved pause, og Rodolfo sa at vi ikke måtte henge med hodet, da vi ville få sjanser. Vi måtte bare sørge for at vi tok vare på sjansene vi fikk.

- Mot slutten av første omgang sa han at jeg skulle begynne å varme opp. Da visste jeg at jeg ville komme innpå.

- Jeg trodde det skulle bli en av disse kampene hvor du får masse sjanser, mens motstanderen får en som de scorer på. Slik var det i ekstraomgangene også. Vi hadde masse sjanser, og de hadde bare den ene. Hadde de tatt vare på den, kunne det hele ha endt 2-2 og gått til straffespark-konkurranse. Heldigvis misbrukte de den sjansen, og vi gjorde ett mål til som avgjorde det hele.

Dersom Liverpool slår Southend i femte runde, er Manchester United en potensiell motstander i kvartfinalen.

- Vi er sterke i troen innad i troppen. Nå må vi kun fokusere på den kommende kampen. Jeg visste ikke mye om juniorcupen før jeg kom hit. Da jeg skrev under fortalte alle meg om den, og det er en flott turnering å spille i. Forhåpentligvis får vi spille mange flere kamper i turneringen i månedene som kommer.