Juniorene videre i cupen

Liverpool er klare for 5.runde i FA Youth Cup etter å ha slått Crystal Palace 3-1 etter ekstraomganger på Anfield. En fantastisk underholdende juniorkamp, som de røde burde ha avgjort allerede etter 90 minutter.

Liverpools lag: Tyrell Belford, John Flanagan, Jack Robinson, Stephen Sama, Matthew McGiveron, Conor Coady (kaptein), Raheem Sterling, Craig Roddan, Adam Morgan (Kristjan Emilsson 46), Krisztian Adorjan (Toni Silva 75), Suso.
Reserver: Bradley Smith, James Stephens, Peter Aylmer,

Dessverre er Michael Ngoo ute med en akillesskade.

Crystal Palace: Charlie Mann, Aaron Akuruka (Nathan Daily 112), Kadell Daniel, Ghassimu Sow (Jordan Clarke 109), Ryan Inniss, Daniel Pringle, Jonathan Williams, Alex Wynter (kaptein), Ibra Sekajja, Kayle De Silva, Jake Caprice (Rhys Williamson-Murrell 109).
Reserver: Ross Fitzsimmons, Ronnel Dennis.

1.omgang:
1.min: Crystal Palace tar avspark mot The Kop.

2.min: Belford fanger et høyt frispark inn i feltet relativt enkelt, etter at Stephen Sama laget frispark ute til høyre.

5.min: Adam Morgan kommer seg flott til dødlinja, og legger ballen 45 grader ut i feltet, men en Palace-spiller får et bein på ballen.

5.min: Raheem Sterling på et raid, og skyter ballen i nettveggen fra skrått hold via en Palace-spiller. Corneren blir resultatløs.

8.min: Suso med et fantastisk gjennomspill til Adorjan, men Mann redder ungarerens skudd fra kloss hold.

9.min: Liverpool har begynt kampen veldig bra, og et innlegg fra høyre fra Flanagan er nær ved å nå en umarkert Adam Morgan, men Charlie Mann får stoppet innlegget foran beina på Liverpool-spilleren.

11.min: Crystal Palace får frispark i god posisjon, 25 meters hold midt på mål. Venstreback Daniel skyter ballen høyt over mål.

12.min: Palace med et godt angrep, men kaptein Wynter faller når han skal skyte.

13.min: Liverpool kontrer, og Suso viser fantastisk dyktighet, men lykkes ikke med siste pasningen. Vinner en corner.

14.min: Coady forsøker seg fra distanse. Ballen går høyt opp på Anfield Road End.

17.min: Meget godt Liverpool-angrep, der Suso igjen er involvert. Sterlings skudd går via et Palace-bein og like utenfor. Corner til Liverpool, etterfulgt av et nytt hjørnespark. Begge resultatløse.

21.min: Liverpool tar et kjapt frispark, og Suso header elegant ned til Morgan i feltet. Suso er imidlertid i offside når han får tilbake ballen.

22.min: Sterling med et dårlig mottak når han nær blir frispilt alene med keeper.

24.min: Adorjan er nær ved å frispille Sterling, men fremspillet blir litt for hardt.

27.min: Adorjan skrur et langskudd like utenfor.

29.min: Morgan setter ballen centimetre utenfor etter fantastisk forspill av Suso.

30.min: Pringle er nær ved å sette et Adorjan-innlegg i eget nett.

34.min: Sterling avslutter nok en gang, og Mann slår til corner. Corneren header Morgan ned i bakken, og Mann må gi en ny corner. Denne gang holder Mann Sterlings avslutning i fast grep. Palace er ekstremt heldige som ikke ligger under nå.

35.min: 0-1. Palace kontrer, og Sakajja setter ballen i mål fra kloss hold på et Caprice-innlegg fra høyre. Fullstendig mot spillets gang.

39.min: Bra Liverpool-angrep avsluttes med at Sterling setter ballen svakt midt på Mann.

40.min: Sterling avblåses for en marginal offside, når han blir flott frispilt av Adorjan.

41.min: Nytt godt Liverpool-angrep, men Sterling nøler når han skal legge inn. Corner, som blir resultatløs.

45.min: Suso med en fantastisk frispilling av Flanagan. Backen ville ha fått straffespark hadde han ikke hoppet over det håpløse taklingsforsøket på å stoppe ham. Palace-keeper Mann må ta telling når Flanagan kommer i ubalanse, og braser inn i ham.

Liverpool har vært det suverent beste laget i første omgang, og det er helt utrolig at Crystal Palace leder denne kampen. Scoringen kom ut av det blå, da de røde "sov" på en kontring. For hjemmelaget har Suso imponert stort med fantastisk spill, mens Adorjan også har vært positiv med gode fremspill. Sterling har vært livlig, men hans førstetouch og hans avslutninger har ikke vært av ypperste klasse. Liverpool burde strengt tatt ledet med 3-4 mål etter å ha utspilt gjestene etter alle kunstens regler.

2.omgang:
 46.min: Islendingen Kristjan Emilsson erstatter Adam Morgan. Litt overraskende, da Morgan spilte en meget godt førsteomgang.

46.min: Coady bommer på ballen på en god mulighet på en corner. Adorjan felles like utenfor 16-meteren, men får ikke frispark.

47.min: Suso med en avslutning fra 17 meter. Mann redder.

48.min: Liverpool må gi en corner på et innlegg fra høyre. Den blir raskt klarert.

49.min: Sama lager frispark 25 meter fra mål. God posisjon for Palace. De Silva skyter håpløst opp på tribunen.

51.min: Suso tråkler seg inn i feltet og går overende, men får ikke straffe.

53.min: Robinson går til dødlinja, og legger perfekt inn til Suso. Avslutningen fra kloss hold treffer imidlertid en Palace-spiller.

54.min: Flott innlegg av Suso etter en corner, men Robinson bommer på ballen når han skal skyte.

54.min: 1-1. Fortjent utligning når innbytter Emilsson tar ned et Coady-innlegg og banker ballen i nettaket. Liverpool har presset hardt de siste minuttene.

56.min: Hurtige Caprice skyter fra skrått hold, og Belford må gi corner.

57.min: Liverpool utrolig heldige når det blir ping-pong inne i Liverpool-feltet på corneren. Enorme muligheter for Palace til å gjenvinne ledelsen.

58.min: Palace har virket farligere etter utligningen.

60.min. Palace vinner en ny corner. Wynter header like utenfor.

62.min: Palace på ny farlig visitt, men Flanagan rydder opp.

63.min: Liverpool kontrer, og Mann må gi corner når Sterling forsøker å plassere ballen i mål.

64.min: Belford er våkent ute og fungerer som sweeper når Palace kontrer.

65.min: Robinson får ikke kraft bak avslutningen sin på et flott fremspill fra Roddan, og ballen triller ufarlig utenfor.

66.min: Palace på en ny farlig visitt, men innlegget fra høyre går over alle i feltet.

72.min: Coady prøver seg på et langskudd fra drøye 20 meter. Ballen skrur utover og går et par meter utenfor høyre stolpe.

73.min: Sterling med godt spill når han får lagt inn fra venstre, men Palace får klarert.

75.min: Fantastisk ball fra Suso, men Emilsson er ikke heldig med mottaket. Sterling prøver seg. Ballen faller for Coady, som skyter ballen langt opp på The Kop.

75.min: Toni Silva kommer inn for Adorjan.

78.min: Sterling kommer til dødlinja, og legger et godt innlegg til innbytter Silva på bakre stolpe. Silva får imidlertid ikke skikkelig kontakt med lærkula, og ballen går over fra god posisjon.

79.min: Flanagan nøler når han blir flott frispilt. Den situasjonen burde backen ha gjort mer ut av.

82.min. Palace vinner en corner. Wynter stusser ballen langt utenfor.

86.min: Suso spiller fri Emilsson,men islendingens lave avslutning blir for svakt og Mann redder.

86.min: Silva med et raid, men skuddet blir for svakt og går rett på Mann.

87.min: Sterling tar seg til dødlinja og vinner en corner.

88.min: Suso legger en god corner, men Liverpool-spillerne går i veien for hverandre og ballen spretter utenfor.

89.min: Sterling kommer alene mee keeper, men en forsvarer får en fot på ballen i siste øyeblikk, og gir corner.

90.min: Silva får en enorm sjanse til å avgjøre kampen når han kommer alene med Mann. Innbytteren skyter imidlertid rett på keeper, når han også hadde sjanse til å spille Sterling fri på åpent mål. Der burde Liverpool ha avgjort det hele!

90+2.min: Ny kjempemulighet til Liverpool når Silva bryster ned ballen til Coady. Kapteinen skyter utenfor fra god posisjon 16 meter ute.

Rapport etter 2.omgang:
Klart for ekstraomganger på Anfield. Palace var mer med på notene i 2.omgang, men Liverpool var det beste laget og burde ha avgjort det hele på sine to enorme sjanser i sluttminuttene. Flott utligning av innbytter Emilsson. Suso fortsetter å dominere, og Sterling har også hatt en god 2.omgang.

1.ekstraomgang
91.min: Liverpool taper myntkastet, og må spille mot The Kop i første ekstraomgang. De røde tar avspark.

92.min: Silva dribler seg inn i feltet og snytes for et opplagt straffespark. når han legges i bakken. Meget svak dømming!

94.min: Stor sjanse når Sama header utenfor fra kloss hold på et frispark.

95.min: Sterling legger inn, og Pringle er nær ved å sette ballen i eget mål. Corner for Liverpool.

96.min: Palace-spiller De Silva må ha behandling på en skade.

98.min: Roddan med et skuddforsøk som går 4-5 meter utenfor.

98.min: Emilsson tråkler seg inn i feltet, og holdes kraftig i trøya. Liverpool snytes for det andre straffesparket på noen få minutter.

100.min: Palace får et meget billig frispark nede ved Liverpools hjørneflagg. Belford fanger frisparket i fast grep.

101.min: Emilsson er veldig nær ved å kopiere utligningsmålet, men Mann redder såvidt. Corner som blir resultatløs.

103.min: 2-1. Silva legger et perfekt innlegg til Emilsson, som gir Liverpool en utrolig fortjent ledelse med en meget flott heading. Innbytterne kan ha avgjort kampen.

105.min: Innbytter Silva skaper store problemer for Palace-forsvaret, og en av forsvarsspillerne må ta telling med krampe.

Rapport etter første ekstraomgang:
Liverpool har dominert denne ekstraomgangen fullstendig, burde fått to straffespark, og det var ekstremt fortjent når islendingen Emilsson gjorde sitt andre mål for dagen.

2.ekstraomgang
106.min: Palace starter siste ekstraomgang.

107.min: Enorm sjanse for Liverpool til å øke, når Silva finner en umarkert Suso. Skuddet reddes på streken.

108. Meget bra forsvarsspill av Flanagan, når Palace kommer på en sjelden visitt.

109.min: Clarke kommer inn for Sow for Palace. Caprice går også ut. Inn kommer Williamson-Murrell.

112.min: Daily inn for Akuruka for gjestene. En spiss for en forsvarer.

114.min: Toni Silva vinner en corner med oppofrende spill.

115.min: Silva vinner et frispark like utenfor 16-meteren. Mange slitne spillere med krampe nå.

116.min: Dommeren tillatter muren å stå bare 6 meter fra frisparket. Suso skyter via muren til corner.

117.min: Sterling med godt forarbeide når han kommer til dødlinja og legger ut til Suso. Sistnevnte nøler imidlertid lenge nok til at Palace får blokkert.

118.min: Kjempesjanse til Palace når innbytter Williamson-Murrell kommer alene med keeper, men skyter centimetre utenfor.

118.min: Sterling felles alene med keeper.Soleklart straffespark.

119.min : 3-1. Kaptein Conor Coady setter straffesparket sikkert i mål, og avgjør kampen. Keeper går feil vei. Meget fortjent.

120.min: Palace header utenfor etter en corner.

Liverpool er klare for 5.runde i FA Youth Cup etter å ha slått Crystal Palace 3-1 etter ekstraomganger på Anfield. En fantastisk underholdende juniorkamp, som de røde burde ha avgjort allerede etter 90 minutter. Det ble imidlertid ikke helt avgjort før i annen ekstraomgangs nest siste minutt, da Raheem Sterling ble felt og Conor Coady satte straffesparket sikkert i mål til 3-1. Hjemmelaget var suverent best gjennom hele kampen, men sløste med sjansene.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.