Juventus ønsker å forhandle om Aquilani

Sportsdirektør Giuseppe Marotta sier at Juventus kommer til å diskutere med Liverpool om å hente Alberto Aquilani permanent etter denne sesongen.

Alberto Aquilani har hatt suksess hos Juventus denne sesongen, etter at skader og liten tillit preget hans tid i Liverpool i fjor. Hentet som erstatter for Xabi Alonso greide han ikke å rettferdiggjøre en stor transfersum.

Tilbake i kjente omgivelser i Italia har “den lille prinsen” spilt 23 av 25 kamper for Juve i Serie A denne sesongen, og scoret to mål fra en mer tilbaketrukket rolle på midtbanen enn hva han gjerne ble benyttet i på Anfield.

Det har vært antydet at ønsket pris og lønnsbetingelser vil kunne stoppe et salg til Juventus etter denne sesongen, selv om spilleren selv har antydet at han gjerne vil fortsette sin karriere i Serie A. Nå bekrefter sportsdirektør Guiseppe Marotta at man er interessert i å hente Aquilani permanent.

- Vel, la oss si at Aquilani gjør det meget bra og vi er veldig fornøyd med ham, sier Marotta til italiensk presse på spørsmål om det kan bli aktuelt med et kjøp. – Han behøver ikke å være bekymret, siden det at vi har hentet ham på lån betyr at vi ikke bare vurderer ham, men vi har tro på ham.

- Hva han står for har vært kjent siden han var i Roma og spilte på aldersbestemte landslag. Vi kommer derfor til å diskutere med Liverpool om mulighetene for en permanent overgang.