Kanskje operasjon for Gerrard

Tony Barrett i The Times skriver at Liverpool i løpet av fredag vil finne ut om Steven Gerrard må opereres for å bli kvitt lyskeskaden.

Steven Gerrard har oppsøkt spesialist for å finne en løsning på lyskeproblemet som har plaget ham i mer enn en måned. Kapteinen pådro seg skaden første gang i Liverpools 1-0-seier mot Chelsea 6. februar. Han trakk seg så fra Englands privatlandskamp mot Danmark. Han har siden spilt to ganger for Liverpool. Sist helg ble han klar mot Manchester United etter å ha fått intensiv behandling i oppbyggingen til kampen.

Steven Gerrard ble hjemme på Merseyside da Liverpools tropp reiste til Portugal. Han skal ikke ha forverret skaden, men Liverpool ønsker gjerne å finne roten til problemet og gi 30-åringen den mest passende behandlingen for å forsikre seg om at skaden ikke kommer igjen. En operasjon utelukkes ikke, men Kenny Dalglish håper kapteinen slipper å legge seg under kniven.
- Det er ingen ny skade. Det er det samme problemet. For oss og Steven er det et stort nok problem. Vi må finne en løsning på det. Vi får vite mer på fredag om hvor vi står nøyaktig, men det er ikke så alvorlig, sier Dalglish til The Times.

- Forhåpentligvis slipper vi å gjøre noe med det fordi det leges og han blir tilgjengelig til de fleste kampene. Vi ønsker ikke å spekulere om noen, spesielt Steven. Det er et problem som er minimalt, men det er behov for å ordne det. Hvis det tar litt tid for å fikse det, skal vi få ordnet det.

Kenny Dalglish føler seg sikker på at Liverpool har en god nok tropp til å klare seg uten Steven Gerrard mot Braga.
- Vi er åpenbart et bedre lag med Steven, men vi skal ikke si at ingen andre kan komme inn og gjøre seg selv og klubben en tjeneste ved å presterte stort. Vi har målscorere i flere posisjoner, statistikken taler for seg selv. Alle managere ønsker flere scoringer, men vi mangler absolutt ikke avslutningsstyrke. Hvis vi kan score mer, vil vi bli enda mer fornøyd.