Kapteinen fornøyd med sommerkjøpene

Steven Gerrard synes de nyinnkjøpte har gjort det bra så langt, og mener klubben handlet bra i sommer. Tror det blir tøft på Goodison.

Liverpool hentet inn Luis Suarez og Andy Carroll på overgangsvinduets siste dag i januar, og fulgte opp med å kjøpe Stewart Downing, Jordan Henderson, José Enrique, Charlie Adam, Sebastian Coates, Doni og Craig Bellamy denne sommeren. Steven Gerrard er fornøyd med spillerforsterkningene, og mener de nye har klart seg bra så langt.

- Jeg synes laget har gjort det ganske bra. Vi handlet bra i sommer. Jeg synes Charlie har funnet seg veldig godt til rette, og har levert noen gode kamper. Jordan er ung og forbedrer seg stadig, så jeg synes vi generelt har gjort det bra, og Andy Carroll og Luis Suarez føles som nye signeringer fordi de kom i januar. Stallen ser veldig sterk ut, sier kapteinen til Liverpoolfc.tv.

Han forventer en tøff kamp mot Everton i morgen.

- Det er alltid tøft. De har åpenbart fordelen med å spille hjemme, så de vil ha en voldsom støtte fra tribunen, men vi drar dit uten frykt. Vi har en veldig god statistikk i lokaloppgjørene de siste årene på Goodison Park, så jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal dra dit med selvtillit og spille vårt eget spill. Jeg tror at dersom vi kan henge med i kampen de første 15-20 minuttene vil vi komme oss gjennom og vinne den.

Steven Gerrard ønsker bare å glemme den helsvarte dagen på White Hart Lane.

- Før Tottenham-kampen hadde alle tro på at vi kunne reise dit og få et resultat, men vi mistet noen spillere og var under press helt fra start. Etter det fikk supporterne seg en knekk, og spillerne fikk seg en knekk. Det var en av de kampene du bare må få ut av systemet så raskt som mulig, og det er ingen bedre måte å klare det enn å komme deg videre til neste runde i cupen og levere en god kamp mot Wolves, som vi gjorde.

Kapteinen følger med på tabellen etter hver ligarunde.

- Jeg synes det er for tidlig, men du ser på tabellen etter hver kamp. På dette stadiet av sesongen så gjør tre poeng et stort utfall når alle lagene ligger så tett sammen. Når du vet at det er en landslagspause i vente er 10 dager lenge å gå om du ikke har prestert og om du har tapt - og enda mer dersom det er et Merseyside-derby. Det vil være fantastisk om vi på lørdagskveld kan feire seier i lokaloppgjøret og levere en god kamp, så kan alle guttene reise og forhåpentligvis gjøre det godt for sine landslag. Tre poeng i et derby er all motivasjonen du behøver. Vi har opplevd det før, og det føles godt. Jeg ønsker den samme følelsen på lørdag.

Det engelske landslaget har EM-kvalifiseringskamp mot Montenegro neste uke. Det er lite trolig at Gerrard vil bli tatt ut til den, etter å ha vært så lenge ute med skade.

- Jeg tror alle vet at jeg foreløpig ikke er hundre prosent kampklar. Jeg har bare hatt to 12-minutterskamper, og jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å spille mot Everton, så etter min mening er det litt for tidlig. Jeg tar ikke avgjørelsene, for de avgjørelsene er det England-manageren som tar - om han velger meg eller ikke. Jeg er sikker på at han vil komme til å ha en diskusjon med Kenny, og de to kan sammen avgjøre hva som vil være det riktige for meg, men etter min mening er det andre spillere der ute som er kampklar og som denne kampen passer bedre for. Vi får vente å se. Dersom jeg blir innkalt så får jeg håndtere det, avslutter Gerrard.