Keen har fått positivt inntrykk av Sterling

Liverpool har kun fire førstelagsspillere på trening denne uken, og derfor er reservelagsspillere hentet opp. Sterling og noen av keeperne har gjort et godt inntrykk på Kevin Keen denne uken.

Det er for tiden spilleopphold i Premier League på grunn av landskamper, og det er derfor begrenset hva Liverpool kan gjøre på trening.
- Vi jobber for tiden med bare fire spillere, så det er vanskelig fordi du kan ikke ha treningsøkter på en time og 15 minutter med fire spillere, sier førstelagstrener Kevin Keen til Liverpoolfc.tv.

-  På onsdag hadde vi en intens, rask dag og konsentrerte oss litt om Joses (Enrique) venstrebackposisjon. Vi jobbet med noen ting med ham.

- På torsdag benyttet vi Rodolfo Borrells reservelagstropp for å få opp antallet. Det var bra for meg og Steve og kunne se de unge guttene som gjør det bra på reservelaget. Jeg synes Raheem Sterling trente meget bra og et par av keeperne gjorde det bra. Det var en god dag. Vi hadde en god gruppe. Ellers kan landslagsuker være ganske vanskelige fordi det ut ifra antallet kan være vanskelig å avvikle treningene.

Trenerstaben forsøker å holde seg oppdatert på hva som skjer med spillerne på landslagsoppdrag.
- Kenny og Steve er tilbakeholdne med å dra og se England spille, så jeg er den som dekker dem! Jeg reiser på lørdag for å forhåpentligvis se Pepe, Stewart og Glen. Forhåpentligvis kommer alle tre til å spille. Vi har også speidere. Vi sørger for at alle kampene blir tatt opp. Umiddelbart etterpå får vi en rapport. Skader er en stor bekymring for oss, spesielt med de kampene vi står overfor.