Keeper og stopper tilbake for Arsenal?

The Telegraph melder at Wojciech Szczesny og Johan Djorou sannsynligvis er tilbake i Arsenals startoppstilling til søndagens kamp mot Liverpool på Emirates.

Szczesny fikk en finger ut av ledd i Arsenals første Champions League-kamp mot Barcelona den 8.mars. Nå har keeperen fått gode nyheter etter den siste røntgenundersøkelsen. Arsenals medisinske støtteapparat tror nå at polakken vil være i stand til å vokte buret i de sju siste ligakampene for The Gunners. 20-åringen er tilbake i full trening, og det er gode nyheter for Arsenal ettersom Manuel Almunia fortsatt er tvilsom til Liverpool-kampen grunnet en kneskade han pådro seg under oppvarmingen før Arsenals 3-1 seier over Blackpool sist søndag.

I Arsenal-leiren fryder man seg også over at midtstopper Johan Djourou er tilbake i full trening etter at han fikk skulderen ut av ledd mot Manchester United 12.mars. Arsene Wenger kan komme til å inkludere sveitseren i sin startellever kommende søndag.

Arsenal har avgitt seks viktige ligapoeng uten Szczesny og Djourou på laget, men Wenger har nå en så og si skadefri tropp han kan velge og vrake fra til søndagens kamp.