Kelly henrykt over landslagssjefens interesse

Fabio Capello uttalte i forbindelse med Arsenal-kampen at Martin Kelly er en spiller som er interessant for Englands landslag, men backen holder benene godt plantet på jorden.

- Det er spennende for en ungdomsspiller for England å høre det fra Englands landslagssjef, men jeg har ikke vært og trent med seniorlandslaget ennå, uttaler Martin Kelly til Liverpoolfc.tv.

- Jeg kan fortsatt spille for U21. Hovedmålsettingen er å hjelpe dem til EM. Jeg har blitt oppdratt til å ha føttene på jorden, og det er slik jeg fortsatt vil være.

Martin Kelly håper å spille for seniorlandslaget en gang i fremtiden, men vet at mye kan skje i fotballkarrieren.
- Jeg tror ikke du kan ta noe for gitt i fotball. Ting kan forandre seg fort. Du må vise deg fra ditt beste hele tiden. Det er alltid konkurranse om plassene. Du må jobbe hardt fordi det er en kort karriere. Du må få mest mulig ut av den.

På juniornivå spilte han nesten ikke fotball på to år på grunn av en ryggskade.
- Skaden gjorde meg til en sterkere person. Jeg mistet nesten to år av min utvikling. I fotball må du fortsette å jobbe og ta vare på muligheten . Det er millioner av gutter der ute som er ute etter en mulighet. Når den kommer, må du ta vare på den.

Kelly håper at England vinner VM, enten med eller uten ham på laget.
- En av mine livsambisjoner, selv om jeg ikke skulle være i troppen, er å se England vinne VM.

- Mens jeg lever, ønsker jeg å se England vinne VM fordi jeg er en stor England-fan. Når det er VM og EM, har jeg alltid på meg englandstrøyen og ser på sammen med guttene på den lokale puben.

- Det er stort at jeg blir tenkt som en i seniorstallen. Det er flott å bli nevnt litt av Englands landslagssjef.

Capello virker villig til å gi ungdommen en mulighet på landslaget. Andy Carroll,, Jordan Henderson, Arsenals Jack Wilshere og Manchester United-duoen Phil Jones og Chris Smalling har alle fått sjansen.
- Ordet “potensial” er mye brukt., Jeg synes at det er en meget god tropp i den generasjonen som er i min alder.

- Det finnes kvalitet til å erstatte folk som har blitt litt eldre nå. Jeg tror det blir spennende tider de neste tre eller fire årene når min generasjon vokser opp og kommer midt i tyveårene. Vi kommer til å få et godt lag.

Martin Kelly flyttet hjemmefra tidligere i år.
- Jeg flyttet ut for fem måneder siden. Jeg savner fortsatt matlagingen til min mor og far. De pleier å komme til meg for å lage mat.

- Det er en stor forandring, men du må ta det steg for steg. Jeg har funnet meg til rette. Jeg har flotte naboer. Jeg reiser i hovedsak tilbake til mor og far på grunn av maten. Jeg kan ta vasken selv. Det er bra å bo for seg selv og ha tid og plass for seg selv.

Martin Kelly stortrives i Premier League.
- Det beste er å spille for et av topplagene i verden. Det er den beste følelsen du kan ha grunnet det antall personer som elsker fotball i dette landet. Å gjøre det på dette nivået er noe man drømmer om. Jeg har vært i stand til å gjøre en av mine drømmer om til virkelighet.