Kelly takker skjebnen

Martin Kelly fikk en uventet mulighet som følge av fødsel hos familien Johnson, og grep sjansen til å spille seg inn på høyrebacken. Kanskje ender han opp som midtstopper.

- Jeg hadde litt flaks da Glen (Johnson) skulle bli far og jeg kom inn som høyreback mot Manchester United, forteller Martin Kelly til Liverpool Echo. – Du må ta vare på dine muligheter i fotball, og jeg tenkte at dette kunne være min sjanse.

- Det gir en god følelse å tenke på at jeg tok vare på muligheten, nå må jeg bare fortsette å spille stabilt bra, sier 20-åringen som har vært på høyresiden av forsvaret i alle kampene ledet av Kenny Dalglish.

- Det vil være et stort løft for oss at Stevie er tilbake, sier Kelly foran kampen mot Fulham. Ikke uventet er han også positiv til sin nye sjef.

- Når det gjelder Kenny er han elsket på tribunen, og slik skal det også være. Han er en legende og det gjør vår jobb lettere da han er som en 12. mann ved sidelinjen.

- Han skriker for oss, og alt dreier seg om å oppmuntre oss. Alle nye managere har sin måte å gjøre ting på, og slik er det også med Kenny. For øyeblikket trives vi med vår fotball på Melwood, med treningene og vi ser fram til kamper på Anfield og på utebane.

- Det er helt annerledes å spille høyreback, men jeg synes det har vært lett å tilpasse seg, sier spilleren som har vært midtstopper i oppveksten. – Det er bra å spille der. Du får mer kontakt med ballen, men når jeg blir eldre kan det hende jeg ender opp som midtstopper.

- Vi får se hvordan det går, nå er jeg høyreback og konsentrerer seg om det.