Kenny er fornøyd

Kenny Dalglish er fornøyd med det Liverpool har fått til denne uken, hvor Charlie Adam har blitt kjøpt og tre spillere har skrevet nye langtidskontrakter.

Kenny Dalglish fikk omsider spilleren han ønsket seg, i landsmannen Charlie Adam som han ønsket å kjøpe helt fra han terroristerte Liverpool på Bloomfield Road 12. januar.

- Vi er glade, og tålmodigheten vår betalte seg. Vi forsøkte å kjøpe Charlie i januar, men Blackpool ønsket å beholde han, noe en må forstå ettersom de kjempet for sin videre Premier League-eksistens, sier Kenny til Liverpoolfc.tv.

- Vår interesse kjølnet aldri. Både klubben og Charlie har vært tålmodige, og så forandret Blackpool sine omstendigheter seg fordi de rykket ned. Vi ser frem til og håper at Charlie blir en suksess her. Han hadde et enormt bidrag til Blackpool-laget forrige sesong, og vi håper han kan bidra med det samme her.

I tillegg til kjøpet av Charlie Adam har Glen Johnson, Andre Wisdom og John Flanagan alle signert nye langtidskontrakter med klubben. Sistnevnte for kun en time siden, og det var Kenny glad for.

- Det er flott for alle. Både han (Flanagan) og Jack (Robinson) kom inn og ga førstelagsspillerne et løft. Alle elsker å se unge spillere rundt laget, og de to gjorde det eksepsjonelt bra. Flanno spilte mange kamper, men det påvirket han aldri. Han har en flott innstilling og ga et flott bidrag. Kontrakten han har fått er en belønning for jobben han har gjort.

- Jeg er sikker på at han vil være den første til å gi akademiet kreditt for at han har nådd så langt. De har gitt han over til oss, og de har gitt oss en veldig god spiller. Nå er det opp til oss å utvikle han enda mer. Han gjorde det fantastisk i kampene han spilte.

- Det at han er en lokal gutt betyr kanskje mer for noen, men det er ikke hvor du er født som dikterer om du skal få en ny kontrakt eller ikke, det er hvordan du gjør det på banen. Hvor han ble født er kun en bonus.

- Han må bare bygge videre på den gode starten han har hatt. Han tok aldri av med suksessen og skryten han fikk, og jeg er sikker på at han vil holde beina på bakken til tross for den nye kontrakten han har signert. Noen ganger hviler du på lauvbæra, men jeg er sikker på at han ikke vil gjøre det.