Kenny etterlyser flere scoringer

Liverpool-manager Kenny Dalglish har ett nyttårsønske: At laget hans oftere finner veien til nettmaskene.

- Vi må score flere mål. Det er noe vi vil forsøke å bli bedre på i 2012. Ellers er målet vårt å bygge videre på det vi allerede har, sa Dalglish på dagens pressekonferanse foran Newcastle-kampen.

Liverpool-bossen understreker at han er fornøyd innsatsen som er lagt ned, men Kenny etterlyser samtidig større besluttsomhet foran motstanderens mål.

- Vi er fornøyde med jobben som er gjort, men alle her i klubben ønsker belønning for den fantastiske innsatsen på banen. Jeg synes vi fortjener å være høyere oppe på tabellen, men det nytter ikke å snakke om det. Vi har latt fotballen snakke, men vi må score flere mål, gjentar han.

Dalglish gleder seg over hvordan sommerkjøpene har funnet seg til rette i klubben, og Liverpool-sjefen benytter anledningen til å berømme spillerne som kom til Anfield i sommer.

- Vi har gjort store forandringer i stallen i år. Mange nye spillere kom inn i sommer, i tillegg til Andy og Luis, som ble hentet i januar. Unggutter som Jonjo Shelvey og Jay Spearing har også tatt steget opp, og jeg er fornøyd med måten de har utviklet seg siden august, forteller Kenny ifølge Liverpools offisielle hjemmeside.