Kenny glad for å ha Stevie tilbake

På sin pressekonferanse foran Fulham-kampen på Melwood i formiddag uttalte Kenny Dalglish at han er glad for at Steven Gerrard er ferdig med sin suspensjon, og kan spille mot Mark Hughes sitt mannskap onsdag kveld.

Liverpools kaptein måtte stå over kampene mot Blackpool, Everton og Wolves som en følge av det røde kortet han pådro seg i FA-cupkampen mot Manchester United på Old Trafford. Nå kan han endelig melde seg til tjeneste for King Kenny igjen.

- Det er fantastisk for alle i klubben at vi har Steven tilbake. Vi fikk et godt resultat og spilte bra på Molineux på lørdag, og nå har vi en veldig vanskelig kamp mot Fulham på onsdag. Det gir alle et stort løpft at vi har Steven tilbake til denne kampen, sa Dalglish på dagens pressekonferanse.

- Han er utvilsomt mye mer innflytelsesrik i en rød skjorte enn i noen annen farge. Vi vil benytte ham der vi mener det er best. Han er en fantastisk fotballspiller, som har tjent denne klubben utrolig bra, og vi tar det derfra, la han til.

- Når lagets kaptein blir tilgjengelig etter å ha vært ute i tre kamper, gir det alle et løft. Han er en spesielll person. Ikke bare en spesiell fotballspiller. Måten han har tjent klubben på, og hva klubben betyr for ham, står ikke tilbake for noe. Det er fantastisk det han har gjort for denne fotballklubben.

- Mitt ordforråd er for begrenset til at jeg kan gi Steven nok komplimenter. Jeg kan bare konkludere med at klubben er mye bedre med ham på laget enn uten ham. Han fortjener legendestatus ut fra det han har gjort for klubben og dens historie. Han er en fantastisk fotballspiller, og vi er veldig heldige at han står til vår disposisjon.