Kenny glad for at Kuyt har skrevet under

Kenny Dalglish er henrykt over at Dirk Kuyt har satt navnetrekket sitt på en ny langtidsavtale med Liverpool. Nederlenderen har gjort sju mål for de røde etter at Dalglish tok over som manager.

- Dette er fantastiske nyheter. Dirk har vært en tro tjener for klubben. Han jobber ekstremt hardt, og er en flott fyr å ha i garderoben. Han har scoret en del mål i det siste, og hans belønning er denne kontraktsforlengelsen. Han er fornøyd med den, og vi er glade for å ha ham med oss videre, sier Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Dirk er en kar det er fint å ha i klubben, både på og utenfor banen. Han er et stort aktivum for oss. Denne avtalen betyr kontinuitet, og at vi beholder folk vi ønsker å beholde. Dersom han er fornøyd, så er vi det også, fortsetter manageren.

Kuyt gjorde sitt ellevte mål for sesongen mot Manchester City, og 30-åringen har nådd tosifret antall scoringer i hver eneste av de fem sesongene han har spilt for klubben.

- Han har scoret mål gjennom hele sin karriere her. Han var en målscorer før han kom hit, og han har fortsatt med å gjøre mål for oss. Etter at jeg tok over spilte han på topp mens Andy Carroll jobbet seg tilbake etter skade. Han kan spille på høyreflanken og på venstreflanken også, og det gir oss mange muligheter.

- Jeg vet ikke hvilken posisjon han trives best i, men han trives utvilsomt i klubben, så vi setter han bare inn på laget og ber ham om å spille. De andre spillerne kommer godt overens med Dirk. Han er en veldig trivelig kar å ha i garderoben. Han elsker en god samtale, og det er fint å ha slike folk i troppen. Han vet hva klubben står for, og han forstår den. Og klubben forstår ham. Han er verdifull for oss. Som sagt er det fint med kontinuitet. Han fortsetter her, og vi håper han vil bidra til at denne klubben oppnår fremgang og suksess, avslutter Dalglish.