Kenny har høye forventninger til Suarez

Kenny Dalglish tror at Luis Suarez blir en viktig mann for Liverpool i de åtte gjenstående ligakampene. Uruguayaneren er uberegnelig, og Liverpool-manageren tror han vil skape trøbbel for flere forsvarsrekker før sesongen er over.

- Han er en glad gutt, som alltid har et smil om munnen og et glimt i øyet. Han er i stand til å finne på mye rart. Han har funnet seg godt til rette sammen med de andre spillerne, og det er en stor prestasjon å ha kommet fra Uruguay og ha lært seg nederlandsk, har jeg blitt fortalt. Så han vil lære seg engelsk raskt. Hans kone snakker engelsk, så han har funnet seg raskt til rette. Han har en liten baby og lever et stabilt familieliv. Han er også trygg fotballmessig, sier Dalglish til Liverpool Daily Post.

- Det var litt vanskelig i den tiden han ikke kunne spille for oss i Europa League, der han trente noen økter men gikk glipp av andre.

- Han har brakt med seg optimisme, og det har også mange andre. Spillerne liker det som skjer for øyeblikket. Nå er det opp til oss å holde koken, og jo lenger vi klarer det jo lykkeligere vil vi være.

Suarez var ikke klar over betydningen trøye nummer 7 har i Liverpool da han fikk den utdelt.

- Jeg tror ikke det ville ha spilt noen rolle om han var klar over dette. Jeg tror ikke han ville ha forandret seg uansett. Han kommer alltid til å gi alt han har på banen, sier Dalglish.

- Han gir alt, og han har svært mye å gi. Det er flott for oss og alle som støtter Liverpool FC.

- Han har gjort det veldig bra, og har som sagt funnet seg raskt til rette. Han har tatt til seg alt om Liverpool og måten vi spiller fotball på, og vi er svært godt fornøyd med ham.